NOR CURIER 930X122

smarty kids

SmartyKids: Abordare inovatoare în educația copiilor

SmartyKids: Abordare inovatoare în educația copiilor

Citiți și: Încredere și performanță! Transformă educația copilului tău

În lumea vastă a educației, găsirea metodelor inovatoare care să stimuleze dezvoltarea copiilor este esențială.

SmartyKids este alegerea ideală pentru a îmbogăți experiența educațională a micuților prin introducerea metodei de calcul cu abacul.

Citiți și: SmartyKids: O aventură captivantă spre succes!

Cu sedii în Pitești și Mioveni, SmartyKids aduce o abordare unică asupra învățării matematicii.

Experții Smartykids se focalizează pe dezvoltarea gândirii analitice, a răbdării, concentrării și perseverenței copiilor.

Metoda de calcul cu abacul nu doar că simplifică înțelegerea formării numerelor compuse, ci și dezvoltă competențe cognitive esențiale.

Unul dintre avantajele majore este că fiecare copil progresează în ritmul său propriu, încurajându-se explorarea individuală și consolidarea încrederii în abilitățile proprii.

 

Un element distinctiv al acestei metode constă în faptul că, deși abacul este folosit inițial, scopul final este ca elevii să poată efectua calcule complexe mental.

În etapele inițiale, micuții învață să manevreze abacul cu rapiditate.

Ulterior, aceștia sunt încurajați să realizeze calcule mentale, proiectând abacul mental și ,,mutând” biluțele cu ajutorul imaginației.

SmartyKids: Abordare inovatoare în educația copiilor

Reprezentanții SmartyKids subliniază că această tehnică nu doar simplifică învățarea matematicii, ci are și un impact extraordinar asupra dezvoltării emisferei cerebrale drepte a creierului, responsabilă cu imaginația, creativitatea și intuiția.

Sediile SmartyKids din Pitești și Mioveni oferă un cadru sigur și încurajator pentru copii să exploreze lumea matematicii într-un mod captivant și stimulativ.

Pentru părinții interesați să își înscrie copiii sau să obțină mai multe detalii, SmartyKids pune la dispoziție date de contact accesibile:

Tel. 0769.053.396 – Dana Popescu

Pagina de Facebook SmartyKids Pitești

E-mail la pitesti-trivale@smarty-kids.ro.

Mai multe informații pot fi găsite și pe site-ul oficial www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/.

Descoperă împreună cu SmartyKids magia abacului și transformă procesul de învățare într-o călătorie captivantă și plină de realizări pentru copilul tău!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90