Donaris 930 x 122

smartykids

SmartyKids: O aventură captivantă spre succes!

SmartyKids: O aventură captivantă spre succes! Descoperă universul fascinant al aritmeticii mentale!

Citiți și: Încredere și performanță! Transformă educația copilului tău

În centrele educaționale Smarty Kids, copiii învață să rezolve calcule matematice complexe într-un mod captivant și distractiv. Folosind tehnica inovatoare a atacului, își dezvoltă abilitățile cognitive și își îmbunătățesc concentrarea și gândirea rapidă.

Cu instruitori calificați și o metodă interactivă, Smarty Kids oferă o experiență educațională unică.

Citiți și: SmartyKids: Abordare inovatoare în educația copiilor

Copiii vor fi fascinați de provocările matematice, jocurile interactive și activitățile de grup, care îi ajută să-și dezvolte abilitățile de rezolvare a problemelor.

Indiferent de nivelul de cunoștințe matematice, Smarty Kids oferă programe personalizate pentru fiecare copil.

De la adunare și scădere până la probleme complexe de algebră, copiii voștri vor învăța să gândească în termeni de numere și să rezolve calcule rapid și precis.

 

SmartyKids: O aventură captivantă spre succes!

Nu rata oportunitatea de a-ți înscrie copilul la Smarty Kids și de a-i oferi o bază solidă în matematică! Cei mici pot ajunge la performanțe uluitoare!

Vino și descoperă cum arta aritmeticii mentale poate transforma învățatul într-o aventură captivantă!

Centrul Smarty Kids vă așteaptă cu brațele deschise în două locații super accesibile: una în Pitești, pe Bulevardul Libertății, nr. 13, și alta în Mioveni, pe Frații Golești, în blocul T6, scara A, apartament 1.

Părinții interesați de programul educațional, pot lua legătura cu reprezentanții centrului la numărul de telefon 0769.053.396, persoana de contact fiind Dana Popescu.

De asemenea, puteți să explorați pagina lor de Facebook – SmartyKids Pitești, și site-ul oficial – smarty-kids.ro pentru mai multe detalii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90