Donaris 930 x 122

aritmetică mentală

SmartyKids: Cum avansează copiii în cadrul cursului de aritmetică mentală?

Principala activitate pe care cei mici o desfășoară în centrele SmartyKids din Pitești și Mioveni este aritmetica mentală.

Citiți și: Încredere și performanță! Transformă educația copilului tău

Este un sistem original de dezvoltare a intelectului pentru copii prin utilizarea instrumentului numit soroban (cuvânt de origine japoneză) sau abac (cuvânt de origine chineză).

Cum avansează copiii în cadrul cursului de aritmetică mentală? Ne explică specialiștii de la SmartyKids

„Manualele de aritmetică mentală sunt concepute pentru a-i ajuta pe micuții noștri isteți să avanseze de la teme simple la teme complexe, în pași mici, cu o ușoară mărire a nivelului de dificultate.

Citiți și: SmartyKids: O aventură captivantă spre succes!

Aceasta le permite elevilor să își exerseze și să își dezvolte treptat abilitățile, pe măsură ce învață la nivelul adecvat și să progreseze în cadrul fiecărui modul cu un mic efort. Prin intermediul acestei măriri lente a nivelului de dificultate crește probabilitatea ca elevii să poată rezolva exercițiile de aritmetică mentală în mod independent, îmbunătățindu-și astfel aptitudinile de auto-învățare.

Dacă un elev înțelege și stăpânește mai rapid, prin calcule repetate, un anumit tip de exercițiu sau de formulă, el va trece la nivelul următor din cadrul modulului de lucru.

Un cursant care are nevoie de mai mult timp la un subiect sau altul poate să-l studieze mai în detaliu, până când ajunge să îl stăpânească și să lucreze cu el cu ușurință. Aceasta face ca ritmul de progres al elevilor să fie diferit, în funcție de abilitățile fiecăruia, dar în același timp avansarea să fie certă, iar copiii să își dezvolte baze de învățare solide și să aibă o experiență de învățare pozitivă”, transmit reprezentanții centrelor din județul Argeș.

Înscrie-ți și tu micuțul la cursurile Smarty Kids!

În Pitești, SmartyKids are sediul pe bulevardul Libertății, iar în orașul Mioveni, pe Frații Golești, în blocul T6, scara A, apartament 1.

Pentru înscrieri, precum şi orice alte detalii, puteți folosi următoarele date de contact:

Tel. 0769.053.396 – Dana Popescu

Facebook SmartyKids Piteşti

E-mail: pitesti-trivale@smarty-kids.ro

www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90