930×122 CAPRA 5

smarty kids

SmartyKids: locul ideal pentru dezvoltarea copilului tău!

SmartyKids: locul ideal pentru dezvoltarea copilului tău!

Citiți și: Matematica cu zâmbetul pe buze: SmartyKids – Destinația perfectă pentru cei mici

Un copil care învață metoda calculului cu abacul va înțelege simplu și concret cum se formează numerele compuse, își va dezvolta gândirea analitică, precum și calități benefice ca răbdarea, concentrarea și perseverența.

„Metoda are pași clari de parcurs și copilul obține ușor rezultate, ceea ce face ca simpatia pentru matematică să crească odată cu încrederea în forțele proprii.

Citiți și: Descoperă matematica cu zâmbetul: SmartyKids Pitești transformă calculul în aventură

În plus, la cursurile din centrul nostru, copiii progresează în ritmul propriu.

Contrar aparenţelor, scopul utilizării abacului este de a învăţa o metodă de efectuare a calculelor mintal, fără a avea mereu acest instrument la îndemână.

În prima etapă, copiii învață cum să manevreze, cu viteză crescută, abacul. Ulterior, pot face calcul mental. Copiii proiectează mental abacul și ,,mută” biluțele abacului folosind imaginația.

Ajung astfel să efectueze calcule sofisticate, cu numere mari.

De aceea, această tehnică este recunoscută ca având un impact extraordinar asupra dezvoltării emisferei cerebrale drepte a creierului (cea responsabilă cu imaginația, creativitatea, intuiția etc), mai explică reprezentanții SmartyKids.

SmartyKids are sediu în Pitești, pe Bulevardul Libertății, nr. 13, dar și în Mioveni, pe Frații Golești, în blocul T6, scara A, apartament 1.

Pentru înscrieri sau mai multe detalii puteți folosi următoarele date de contact:

Tel. 0769.053.396 – Dana Popescu

Facebook SmartyKids Pitești

E-mail: pitesti-trivale@smarty-kids.ro

www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3