Donaris 930 x 122

smarty kids

    Descoperă matematica cu zâmbetul: SmartyKids Pitești transformă calculul în aventură

    Descoperă matematica cu zâmbetul: SmartyKids Pitești transformă calculul în aventură

    Citiți și: Matematica cu zâmbetul pe buze: SmartyKids – Destinația perfectă pentru cei mici

    La centrul SmartyKids din Pitești, copiii descoperă magia matematicii și a calculului cu ajutorul abacului.

    Acest instrument vechi este integrat într-o metodă modernă și eficientă de învățare, care nu doar că facilitează înțelegerea numerelor, ci și dezvoltă gândirea analitică, răbdarea, concentrarea și perseverența.

    Citiți și: Descoperă matematica cu zâmbetul: SmartyKids Pitești transformă calculul în aventură

    O metodă unică de învățare

    „Metoda are pași clari de parcurs și copilul obține ușor rezultate, ceea ce face ca simpatia pentru matematică să crească odată cu încrederea în forțele proprii,” explică reprezentanții SmartyKids.

    Mai mult decât atât, copiii progresează în ritmul propriu, fapt ce contribuie la o experiență de învățare personalizată și eficientă.

    Dincolo de abac: calculul mental

    Contrar aparențelor, scopul final al utilizării abacului nu este doar manevrarea fizică a acestuia, ci învățarea calculului mental.

    Copiii ajung să-și proiecteze mental abacul și să „mute” biluțele folosind imaginația, ceea ce le permite să efectueze calcule complexe și rapide, cu numere mari.

    Această tehnică are un impact semnificativ asupra dezvoltării emisferei cerebrale drepte, responsabilă cu imaginația, creativitatea și intuiția.

    Unde se află SmartyKids

    Smarty Kids se află în două locații: pe Bulevardul Libertății, nr. 13, în Pitești, și în Mioveni, pe Frații Golești, blocul T6, scara A, apartament 1.

     

     

    Înscrieri și contact

    Părinții interesați de acest program inovator pentru copiii lor pot lua legătura cu centrul pentru înscrieri sau pentru mai multe detalii:

    – Telefon: 0769 053 396 – Dana Popescu

    – Facebook: SmartyKids Pitești

    – E-mail: pitesti-trivale@smarty-kids.ro

    – sau  – www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact

    La SmartyKids, procesul de învățare este o aventură distractivă și inteligentă, oferind copiilor uneltele necesare pentru a excela în matematică și pentru a-și dezvolta abilitățile cognitive într-un mod plăcut și captivant.

    Descoperă matematica cu zâmbetul: SmartyKids Pitești transformă calculul în aventură

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90