930×122 CAPRA 5

smarty kids

    Pitești. SmartyKids, centru inovator pentru copii isteți

    Pitești. SmartyKids, centru inovator pentru copii isteți

    Citiți și: Matematica cu zâmbetul pe buze: SmartyKids – Destinația perfectă pentru cei mici

    SmartyKids oferă un mediu propice pentru dezvoltarea intelectuală a celor mici.

    Centrul pune accent pe aritmetica mentală, o metodă eficientă și stimulativă pentru creșterea capacităților cognitive ale copiilor.

    Citiți și: Descoperă matematica cu zâmbetul: SmartyKids Pitești transformă calculul în aventură

    Unul dintre principalele instrumente folosite la SmartyKids este abacul, o numărătoare japoneză tradițională, care ajută la dezvoltarea aritmeticii mentale.

    Tehnica implică utilizarea abacului pentru a efectua calcule matematice complexe.

    Acestea stimulează echilibrat ambele emisfere cerebrale.

    Folosirea abacului îmbunătățește concentrarea, răbdarea, creativitatea și capacitatea de a aborda sarcini intelectuale complexe.

    Există două metode principale de calcul: soroban și aritmetica mentală.

    Sorobanul se bazează pe folosirea fizică a abacului, în timp ce aritmetica mentală constă în efectuarea calculelor prin vizualizarea mentală a unui abac.

    Pitești. SmartyKids, centru inovator pentru copii isteți

    Aceste metode nu doar că îmbunătățesc abilitățile matematice ale copiilor.

    În plus, ele contribuie și la dezvoltarea altor competențe esențiale, cum ar fi citirea, scrierea, încrederea în sine, logica și memoria vizuală.

    Pentru a îmbunătăți aceste abilități într-un mod echilibrat și stimulativ, SmartyKids oferă un mediu ideal pentru copiii care doresc să-și dezvolte intelectul.

    Pentru înscrieri și detalii suplimentare, părinții pot contacta centrul prin telefon la numărul 0769.053.396 (Dana), pe Facebook la SmartyKids Pitești, prin e-mail la pitesti-trivale@smarty-kids.ro, sau pot vizita site-ul www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3