NOR CURIER 930X122

costesti

Update: Incendiu în Argeş. O butelie a explodat după ce adjunctul ISU a evacuat oamenii din casă

Incendiu la o casă locuită, în Argeş – localitatea Costeşti. Prim adjunctul ISU a coordonat intervenţia, aflându-se în zonă chiar în momentul producerii incendiului.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

UPDATE ORA 11.30: „În prima fază a incendiului doi participanți la trafic au observat fumul care venea din zona locuinței și au oprit, constatând că fumul venea de la bucătăria casei. Cei doi bărbați au anunțat incendiul și au încercat cu ce aveau la dispoziție să limiteze propagarea incendiului la întreaga locuință.

Unul dintre bărbați era prim adjunctul inspectorului șef, locotenent colonel Berevoescu Alin (foto), care a observat dezvoltarea violentă a incendiului, din cauza scurgerilor masive de gaz de la o butelie și a luat rapid decizia de a evacua persoanele din acea curte, iar la puțin timp butelia a explodat.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

 

 

Pompierii au localizat incendiul și flăcările și explozia au afectat doar bucătăria și aproximativ 40 mp din acoperișul casei. Acolo locuiește o femeie de 50 de ani care, din fericire, nu a fost rănită în acest incendiu.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este încercarea de a depista scurgeri la racordul butelie de gaz cu ajutorul unei surse de foc”, precizează ISU Argeş.

 

 

Ştirea iniţială – ora 10.25

În jurul orei 09.45, un incendiu puternic a izbucnit la o casă din localitatea Costeşti, Broșteni. În urma sesizării, ISU Argeş a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, apoi au decis să suplimenteze forţele cu încă o autospecială de stingere de la Detașamentul de Pompieri Bradu.

„Gestionarea forțelor în teren este asigurată de către prim adjunctul inspectorului șef”, a transmis ISU Argeş. Este vorba despre lt. col. Alin Berevoescu (foto).

Pompierii ISU precizează că nu sunt victime şi, după lichidarea incendiului va fi efectuat un bilanţ al pagubelor, pe lângă stabilirea cauzelor producerii acestuia.

(Foto: Facebook – Info Trafic Piteşti)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3