NOR CURIER 930X122

brăduleț

INCENDIU. MAȘINĂ FĂCUTĂ SCRUM

Incendiu. Mașină făcută scrum. Pomperii argeșeni au intervenit aseară, în jurul orei 22:45, în comuna argeșeană Brăduleț, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Autoturismul, o Dacia Logan, a ars în proporție de 80%, precizează sursa citată, din cauza unor scâtei mecanice.

La fața locului au acționat un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Domnești și un altul de prim ajutor cu o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

Cele două echipaje acționau deja la un incendiu izbucnit la un adăpost de animale, în aceeași localitatea. În acest caz au ars adăpostul de animale pe aproximativ 140 de mp, 8 tone de furaje, iar o bovină a fost surprinsă în interior, decedând. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90