NOR CURIER 930X122

copii

CAZ ȘOCANT ÎN PRUNDU! 3 MINORI, LA SPITAL DUPĂ CE S-AU DROGAT CU ETNOBOTANICE

În urmă cu puţin timp în cartierul piteştean Prundu s-au deplasat trei ambulanţe SMURD.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Ambulanțele au intervenit după ce locuitori din zonă au sesizat la numărul unic de urgență 112 faptul că trei minori sunt în stradă în stare de inconștiență sau semi-inconștiență. Doi dintre ei au fost găsiți rezemați de un zid, iar un al treilea, căzut jos lângă o maşină.

Potrivit primelor informații de la fața locului, confirmate de medici, cei trei minori s-au drogat cu etnobotanice. Din păcate, conform martorilor oculari, un minor, respectiv cel căzut, ar fi în comă. Informația nu este deocamdată confirmată oficial.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Tot potrivit acelorași martori, locuitori din cartier, doi dintre minori ar fi elevi la Şcoala nr. 18 din Prundu. Vârstele celor trei ar fi de 15-16 ani. Poliția urmează să afle identitatea celor trei și să anunțe familiile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3