Donaris 930 x 122

bancomat

INCIDENT LA BRD TRIVALE!

În urmă cu puţin timp o femeie a mers la un bancomat BRD din cartierul piteștean Trivale pentru a retrage suma de 1.500 de lei.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Tranzacţia a fost finalizată, din bancomat a ieşit cardul, însă nu şi… banii. Prin urmare, femeia a intrat în bancă pentru a se adresa unui operator de la ghişeu. Operatorul i-a spus, însă, că banii au fost deja retraşi din cont!

Femeia păgubită susţine că, cel mai probabil, banii au rămas în fanta bancomatului şi că au fost ridicaţi de următoarea persoană care a dorit să retragă bani. Nu este exclus nici să se fi produs o eroare la bancomat. Poliţiştii piteșteni au întocmit dosar penal pentru furt şi continuă cercetările. Deocamdată dosarul penal a fost deschis in rem, cu privire la faptă, nu cu privire la cineva anume. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Cerere neobișnuită către primar: „Vrem un Lidl!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90