Donaris 930 x 122

mihăeşti

INCIDENT MORTAL

Incident mortal.Un bărbat de 52 de ani, din comuna argeșeană Mihăești, a decedat aseară, la Spitalul Municipal din Câmpulung, după producerea unui incident pe raza localității.

Citiți și: Mulți șoferi fac acest lucru. Atenție, însă! Iei amendă și rămâi fără permis

Conform Poliției Argeș, în jurul orei 22, bărbatul, care se afla într-o stare avansată de ebrietate, s-a dezechilibrat și a căzut în albia unui pârâu, de la o înălțime de aproximativ 3 metri, pe o platformă betonată. Inițial, bărbatul a ieșit din locul în care căzuse, cu ajutorul unui consătean, după care a fost transportat de un echipaj medical la unitatea medicală, unde s-a constatat decesul.

Preliminar fusese diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral.

Citiți și: Să nu faceți ca ea! Gestul pentru care o tânără argeșeancă a fost reținută

Polițiștii vor efectua cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul. Cauza va fi stabilită după efectuarea necropsiei, ne informează sursa citată. (Foto: descriptiv)

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90