930 x122 grota rece

inconştienţi

INCONŞTIENŢI LA VOLAN

Inconştienţi la volan. În ultimele 48 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto asupra riscurilor la care se expun şi la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Pitești. Incident neplăcut la bloc. Au intervenit polițiștii

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 378 de amenzi, în valoare totală de peste 105.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 22 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

De exemplu, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Golești au depistat un șofer de 41 de ani, din comuna Godeni, care conducea un autoturism pe DJ732, pe raza comunei sale de domiciliu, aflându-se sub influența alcoolului.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au prins un șofer de 44 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea băut un autoturism pe strada Vasile Lupu din municipiu. Și acestuia i s-a făcut dosar de cercetare penală. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90