EcoMoto 930×122

banci

CURENT_ELECTRIC

Incredibil! Ce le-a putut face CEZ clienţilor săi!

Mulţi clienţi ai CEZ (furnizorul de energie electrică în mai multe județe din sudul țării, inclusiv în Argeș) s-au trezit puşi într-o situaţie limită în plin sezon de sărbători, din cauza managementului companiei.

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

Astfel, pentru unii clienţi facturile au fost emise pe 18 decembrie 2013, dar a durat câteva zile până când aceştia le-au primit. După zilele libere de Crăciun, facturile au ajuns în Piteşti abia pe 27 decembrie. În plus, pe facturi termenul limită de plată a fost stabilit pentru data de 2 ianuarie 2014, în condiţiile în care 1 şi 2 ianuarie sunt zile legale nelucrătoare.

Aşa se face că astăzi băncile au fost luate cu asalt de cetăţeni prinşi între ciocan şi nicovală, forţaţi să stea la cozi lungi pentru a se achita de obligaţii şi a nu fi forţaţi să plătească penalităţi. Prost management sau lipsă de respect pentru clienţi?

Citiți și: Tranzacția care implică gigantul de energie CEZ, ,,luată la ochi”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3