930 x122 grota rece

salvamont

transfagarasan-iarna

Incredibil ce se întâmplă pe Transfăgărăşan!

Pericol de moarte pe Transfăgărăşan! Un salvamontist argeşean le solicită autorităţilor să ia măsuri pentru eliminarea riscurilor care au apărut în ultima vreme.

Citiți și: Vestea zilei! Se întâmplă ceva spectaculos pe Transfăgărășan!

Salvamontistul Cristian Toma trage un semnal de alarmă cu privire la activităţile de tăiere de lemne din pădurile aflate pe ruta Transfăgărăşanului. Toma avertizează că tăietorii de lemne pun în pericol turiştii şi nu numai.

„Nu ştiu dacă tăierile sunt ilegale sau nu. Dar ştiu că sunt masive. Utilajele folosite de tăietori au adus noroi din păduri pe carosabilul de pe Transfăgărăşan şi aşa s-au petrecut în ultimele săptămâni vreo cinci accidente, maşinile mici derapând. Noroc că nu au fost pierderi de vieţi omeneşti! Un alt pericol este acela că tăietorii nu se mai mulţumesc să depoziteze lemnele în zona parcărilor, ci şi pe carosabil! Vorbim de turism, dar autorităţile par legate de mâini şi de picioare. Chiar nu poate nimeni să ia măsuri?”, reclamă salvamontistul.

Citiți și: A nins în Argeș!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90