Donaris 930 x 122

indicator

Indicatorul rutier care le dă mari bătăi de cap șoferilor!

Indicatorul rutier care le dă mari bătăi de cap șoferilor!

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Indicatoarele rutiere continuă să dea mari bătăi de cap șoferilor români. În general, oamenii uită cu ușurință semnificația semnelor rutiere pe care le întâlnesc, destul de des, în trafic. Așa cum este și în cazul de față, indicatorul rutier ce avertizează șoferii cu privire la accesul vehiculelor care transportă mărfurile periculoase a născut multe controverse.

Mulți s-au întrebat ce semnifică și ce ar trebui să facă, atunci când l-au întâlnit în drumul lor.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

Acest indicator informează participanții la trafic cu privire la accesul interzis al vehiculelor ce transportă mărfuri sau substanțe ce pot fi periculoase. El se întâlnește în zonele populate. De asemenea, este amplasat și în locurile în care prezența unor astfel de mărfuri poate constitui un real pericol.

Indicatoarele rutiere sunt esențiale pentru buna funcționare a traficului pe șoselele din România. Desigur, respectarea acestora este obligatorie. Toți șoferii sunt conștienți de riscul la care se supun atât pe ei, cât și pe ceilalți, dacă nu respectă regulile Codului Rutier.

Sursa: Soferidinromania.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90