Donaris 930 x 122

piste pentru bicicliști

INDIGNARE PE STRADA MARE

Indignare pe Strada Mare. Piteștenii au în continuare opinii negative cu privire la decizia primarului Cornel Ionică de a amenaja piste pentru bicicliști pe Strada Mare (pietonală) din centrul Piteștiului, pe traseul Teatrul „Alexandru Davila” – Piaţa „Vasile Milea”.

Citiți și: Pitești. Lumea le primește GRATUIT în piețe!

După numeroase reacții de indignare, inclusiv pe pagina de socializare a primarului Ionică (amănunte, AICI), un mesaj vine și pe site-ul domnuleprimar.ro. Astfel, un cetățean reclamă: ”Strada este destul de aglomerată, mai ales vara, iar lățimea acesteia nu este foarte mare. O pistă ar fi un inconvenient și pentru bicicliști, care ar circula cu mare grijă și cu viteză foarte mică.”

Piteșteanul vine și cu o soluție alternativă: ”O posibilă soluție ar fi conectarea celor două piste de pe Calea București cu strada Trivale, după intersecția de la Centrul de Afaceri spre Spitalul ”Nicolae Bălceascu”, iar apoi către strada Trivale. Pe respectiva stradă circulă mulți bicicliști, iar astfel ar avea legătură cu parcul Lunca Argeșului și nu numai.”

Citiți și: Decizie de ultim moment! Se întâmplă la Bazinul Olimpic

Amintim că o reacție negativă a venit și din mediul politic, de la liderul partidului Pro România Argeș, Bogdan Ivan. Reacția este susținută și de rezultatele unui sondaj de opinie. Amănunte, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90