Donaris 930 x 122

politia

Informația momentului: Poliția Pitești, Biroul Rutier și secția 3 și-au mutat sediul

Informația momentului: Poliția Pitești, Biroul Rutier și secția 3 și-au mutat sediul

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Au fost operaționalizate noile locații unde vor funcționa atât Poliția Municipiului Pitești, cu Biroul Rutier Pitești, cât și Secția 3 Poliție Pitești, anunță Poliția Argeș.

Cele două structuri de poliție își vor desfășura activitatea la sediul temporar, situat în clădirea din bld. Eroilor, nr. 26-28, din Pitești.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Începând cu data de 13 iulie 2023, a fost finalizată relocarea mijloacelor în noile spații ale clădirii puse la dispoziție de Primăria Municipiului Pitești.

Reamintim că sediul existent al Poliției Municipiului Pitești, de pe str. Războieni nr. 3, urmează să fie demolat. În locul clădirii actuale va fi construit un nou sediu.

Investiția face parte din proiectul ,,Îmbunătățirea Rezilienței și Răspunsului în Situații de Urgență”, derulat în perioada 2020-2025 de Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit acestuia, clădirea din municipiul Pitești, strada Războieni nr. 3, va fi demolată și reconstruită.

Proiectul, finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, are drept scopuri creșterea rezilienței facilităților critice ale Poliției Române de răspuns în situații de urgență și la dezastre, precum și consolidarea capacităților instituționale pentru pregătirea și răspunsul în situații de urgență.

Informația momentului: Poliția Pitești, Biroul Rutier și secția 3 și-au mutat sediul

La noua locație, la parterul clădirii, punctul de control acces și dispecerat, unde activitățile specifice sunt desfășurate de către ofițerul de serviciu pe unitate, atât pentru Poliția Municipiului Pitești, cât și pentru Secția 3 Poliție Pitești, este situat pe calea de acces amplasată dinspre str. Henri Coandă, spre sediile Inspectoratului Școlar Județean Argeș și Poliției Locale Pitești (spre partea opusă față de Centrul de vaccinare comunitară, cu intrarea dinspre bld. Eroilor).

De asemenea, tot la noua locație, polițiștii Biroului Rutier Pitești desfășoară activitățile specifice pentru protocolarea evenimentelor rutiere din care rezultă doar pagube materiale (tamponări).

Coordonate de contact:

Numerele de telefon de contact pentru structurile de poliție în cauză rămân aceleași, respectiv:

Poliția Municipiului Pitești: telefon 0248 607009, fax 0248 216099;

Secția 3 Poliție Pitești: telefon/fax 0248 250283.

Adresele de corespondență electronică rămân aceleași.

Respectiv: politia.pitesti@ag.politiaromana.ro (adresă dedicată pentru petiții și pentru primirea dovezii – chitantei, achitării sancțiunilor contravenționale aplicate de către lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Pitești – inclusiv sancţiuni contravenţionale aplicate de agenţi constatatori din cadrul Secţiilor 1-4 Piteşti şi Secţiilor de Poliţie Rurală Albota, Bascov, Drăganu şi Poiana Lacului).

Pentru corespondența transmisă fizic, prin poștă, adresa la care structurile vor funcționa până la finalizarea lucrărilor de demolare și construcție este Pitești, Bld. Eroilor nr. 26-28.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3