Donaris 930 x 122

isu argeș

    UN CETĂŢEAN DIN MIOVENI A PUS POMPIERII PE JAR

    Pompierii ISU Argeş au fost solicitaţi în cursul zilei de azi să intervină la un apartament situat într-un bloc de pe strada Liviu Rebreanu din Mioveni. Cineva a sunat la 112 şi a declarat că vecinul nu răspunde la sonerie şi că nu l-a mai văzut de câteva zile, iar din acest motiv este îngrijorat cu privire la starea de sănătate a acestuia.

    Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

    Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că uşa este blocată şi au decis să folosească o scară culisabilă pentru a pătrunde înăuntru, prin balcon. Odată ajunşi în interior, au constatat că în locuinţă nu era nimeni. Se presupunea că este cineva acolo, dar nu era.

    Nu este exclus ca proprietarul să fi fost în concediu, iar vecinul de pe scară să rateze „ştirea” plecării, devenind astfel îngrijorat peste măsură.

    Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

     

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90