pizzeria sapori  930 122

Apă Canal 2000 S.A

Inovație în Pitești. Descoperirea care schimbă tot în oraș

Inovație în Pitești. Descoperirea care schimbă tot în oraș

Citiți și: Apă cu porția? Risc major în aceste localități argeșene

Apă Canal 2000 SA Piteşti a testat cea mai inovativă soluţie pentru monitorizarea şi identificarea pierderilor de apă

„Preocupată de furnizarea unor servicii de calitate şi de protecţia mediului înconjurător, societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti a întreprins diverse măsuri pentru continuarea şi îndeplinirea cu succes a obiectivelor propuse, prin:

Citiți și: Anunț important de la societatea Apă Canal!

-îmbunătăţirea continuă a serviciilor oferite,

-eficientizarea activităţii

-îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii săi.

Unul dintre dizideratele societăţii Apă Canal 2000 este reducerea pierderilor de apă pe reţelele din aria sa de operare.

Pentru aceasta, societatea a investit în aparatură performantă.

Iar personalul specializat a participat la diferite evenimente pentru a fi pus la curent cu noutăţile în domeniu. Dar şi la întâlniri de lucru unde s-a făcut schimb de experienţă.

În continuarea demersurilor de aliniere la obiectivele de dezvoltare durabilă, societatea Apă Canal 2000 a testat cea mai inovativă soluție pentru monitorizarea și identificarea pierderilor de apă din rețelele de furnizare, adusă în România exclusiv de Klarwin – lider în tehnologii industriale. 

Sistemul a fost instalat în luna martie 2024 de către reprezentanții Klarwin împreună cu specialiştii societăţii Apă Canal 2000 pe prima zonă de interes.

Asta ca ulterior să fie mutat într-o a doua zonă.

Cei 25 de senzori instalați au identificat un total de 5 pierderi:

-o pierdere pe branșament,

-o pierdere situată la un punct de sudură

– trei pierderi pe conducte de oţel.

Acestea au fost confirmate la faţa locului de către echipa de detecție pierderi a societăţii Apă Canal 2000 și reparate ulterior.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti desfășoară anual un program proactiv de identificare și eliminare a pierderilor de apă.

Cu toate acestea, defectele identificate de senzorii plasați în rețeaua de apă aveau un potențial ridicat de a nu fi semnalate în cadrul acestor verificări.

Cu ajutorul sistemului format din senzorii NB-IoT, operatorul de apă a primit notificări cu privire la zonele în care sunt identificate pierderi.

Și, astfel, acestea au putut fi revizuite în doar câteva zile de la identificarea sau apariția acestora.

Utilizarea unei abordări integrate a problemei pierderilor din rețelele de apă va aduce economii semnificative, prin monitorizarea și identificarea proactivă a defectelor.”, anunță societatea într-un comunicat de presă.

Foto principal: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Ion Popescu spune:

    Cele mai mari furturilor banii cetățenilor se săvârșesc la SC Apa Canal 2000 SA societate patronata de către mafia din primăria Pitesti cu girul primarului, și toate acestea pentru asa zisa sponsorizare a echipei de fotbal FC Argeș prin care se spala foarte mulți bani.
    Este inadmisibil ca o societate de prestări servicii pentru cetățenii aflata în subordinea primăriei sa realizeze profituri de milioane de euro conform raportului dd control al Curtii de conturi- pe seama preturilor foarte mari la apa și canal plătite de către cetățeni- pentru ca apoi aceste profituri imense sa dispară sub forma unor sponsorizări mascate.

  • Dan spune:

    Mă mir că au timp de inovații că ei până la opt douăzeci-opt jumătate stau pe la ușă la cafea iar apoi te împiedici de ei prin magazine. Angajații de la apă canal fac parte din categoria celor care se plictisesc la serviciu.

  • Mimi învățătorul spune:

    Și tu te-ai plictisi dacă nu ești plătit. Să muncească șefii că ei iau salarii babane și prime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90