930 x122 grota rece

bacalaureat 2018

INSPECTORATUL ȘCOLAR: AU FOST ELIMINAȚI

Inspectoratul Școlar: Au fost eliminați. Inspectoratul Școlar Județean Argeș comunică, prin intermediul unui comunicat de presă, date statistice referitoare la rezultatele iniţiale, înainte de contestaţii, ale elevilor argeşeni la examenul de Bacalaureat național sesiunea august-septembrie 2018.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Sub semnătura inspectorului școlar general Dumitru Tudosiu (foto), Inspectoratul precizează că la această sesiune au fost înscriși 1.573 de elevi. Dintre aceștia, au fost prezenți 1.249.

Au fost eliminați 7 elevi, transmite sursa citată. 361 de elevi au trecut examenul, procentul de promovare înainte de contestații fiind de 28,90%.

Citiți și: Pitești. Eveniment deosebit la Școala ,,Traian”

Au fost depuse 476 de contestații, rezultatele finale urmând să fie afișate pe data de 6 septembrie 2018, mai informează Inspectoratul Școlar.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3