930 x122 grota rece

politie

Instinctul polițiștilor de la Rutieră: “Captura” din Pitești care te lasă fără glas!

Instinctul polițiștilor de la Rutieră: “Captura” din Pitești care te lasă fără glas!

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Polițiștii argeșeni au avut parte de o surpriză când au oprit un șofer care circula pe strada General Dimitrie Boteanu din cartierul Prundu, municipiul Pitești.

Citiți și: Accident cu mai multe mașini pe cel mai aglomerat și periculos drum, acum

Nu doar că bărbatul avea permisul de conducere suspendat!

Instinctul polițiștilor de la Rutieră: “Captura” din Pitești care te lasă fără glas!

Acesta conducea o mașină cu numere de înmatriculare false.

Și asta nu e tot!

Avea permisul suspendat pentru că, anterior, deci cu ceva vreme înainte, a refuzat recoltarea de probe în vederea stabilirii alcoolemiei când a fost oprit altă dată de Poliție.

Așa că s-a ales și cu un dosar penal la momentul respectiv.

Date fiind circumstanțele, bărbatul a fost reținut acum pentru 24 de ore de către polițiști.

Incidentul s-a petrecut ieri.

Conform legii, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

De asemenea, legea prevede că actul de conducere cu permis suspendat în România se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni până la 3 ani sau cu amendă penală.

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • Vasile spune:

    Foarte vigilenti , dar, cand e vorba de infractiuni serioase, trafic de droguri,( scoliile si liceele pitestene sunt invadate de substanta interzise ), trafic de persoane, ( e plin centrul orasului de bombardieri cu cefe late , bronzati si posesori ai faimoaselor BMW care au ca unica ocupatie proxenetismul ) aceeasi politie nu prea pare putincioasa in a face investigatii si cercetari ….Propun MAI-ului care se plange de lipsa de cadre, dupa modelul judecatorilor pe care-i reincadreaza sa propuna revenirea in activitate a vechilor lucratori , a caror activitate era mult mai competenta…noile cadre se pare ca sunt capabile doar la a fi in ,,trend,,… cu pantaloni mulati, sosete cu vedere la glezna, freze si barbi anranjate la liniuta, unghii de cativa cm si conturi de tick-toc, fb, etc…

  • Ricardo spune:

    susțin ce a spus mai sus , bravo !!! toți peștii nu ii mai anchetează nimeni , ei dau amenzi și iau taloane pentru lumini și jante ,sa le iau fam în… !

  • Gellu spune:

    Scuze pentru intervenție dar cei de la circulație se ocupă de șoferii bețivi,drogați etc. Nu neg faptul că aveți dreptate în privința unor fătălăi care au trecut prin scoală de politie ca vodă prin lobodă dar sunt și polițiști care meseria și-o iau în serios nu trebuie sa generalizam.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3