EcoMoto 930×122

copil căzut

Intervenţie de urgenţă în Piaţa Ceair din Piteşti. Unui copil i s-a făcut rău şi a căzut

UPDATE: Directorul medical al Spitalului de Pediatrie, dr. Adina Enescu, despre cazul adolescentului căruia i s-a făcut rău în Piaţa Ceair: „Este conştient, a prezentat o stare lipotimică şi a fost preluat de medicul de serviciu care a transmis că nu sunt probleme. Pacientul este la această oră în curs de investigaţii”.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu cea mai mare piață din Pitești. Iată surpriza

Ştirea iniţială

Intervenţie de urgenţă în Piaţa Ceair din Piteşti. Unui copil i s-a făcut rău şi a căzut. Ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă (SMURD TIM) a intervenit în urmă cu puţin timp în urma sesizării cu privire la acest caz care, ulterior, s-a confirmat la faţa locului.

Citiți și: Noutate absolută în cea mai mare piață! Tot ce știați până acum puteți uita!

„Unui adolescent în vârstă de aproximativ 16 ani i s-a făcut rău şi a căzut”, ne-au transmis surse ePiteşti care au precizat că, la momentul respectiv (în jurul orei 14) şi-ar fi pierdut cunoştinţa.

Copilul a fost preluat de paramedicii SMURD şi a ajuns la Spitalul de Pediatrie pentru investigaţii.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3