Donaris 930 x 122

Arges

Intervenții SMURD în Argeș. Oameni răniți și asistență medicală de urgență

Pompierii argeșeni au gestionat, de ieri dimineață, de la ora 08:00 și până azi, la aceeași oră, 29 de misiuni pe teritoriul județului.

Citiți și: Alertă meteo! Viscol puternic în Argeș

De exemplu, ieri, după ora 16:00, paramedicii SMURD din Costești au intervenit în localitatea Stolnici pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat care își strivise mâna dreaptă într-un utilaj de despănușat porumb.

În vârstă de 36 de ani, bărbatul a fost preluat și transportat la spital de către echipajul SMURD.

Citiți și: Cutremur de suprafață într-o zonă neobișnuită din România

O altă misiune semnificativă a fost a pompierilor din Curtea de Argeș. Două echipaje cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD au acționat în municipiu în cazul unui accident rutier produs între două autoturisme.

Salvatorii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Paramedicii SMURD au preluat un bărbat de 52 de ani, care acuza dureri abdominale și a avut nevoie de transport la spital.

De asemenea, paramedicii SMURD au gestionat în teritoriu 19 cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență.

„În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate”, transmite Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90