EcoMoto 930×122

cosmin badila

DE DRAGUL EI, S-A MUTAT DIN SIBIU ÎN MIOVENI! S-AU CUNOSCUT LA „MIREASĂ PENTRU FIUL MEU” ȘI SE VOR CĂSĂTORI!

Cristina Georgiana Soare este o tânără de 21 de ani din orașul argeșean Mioveni care a concurat la show-ul matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” de pe Antena 1. Se descrie ca fiind o persoană luptătoare, care nu lasă pe mâine ce poate face azi.

Citiți și: ASTĂZI: CASTING ,,MIREASĂ PENTRU FIUL MEU’’ ÎN PITEŞTI

Pe parcursul competiţiei, Cristina a format un cuplu cu Cosmin Bădilă, în vârstă de 26 de ani, din Avrig, județul Sibiu. Dar cum a evoluat relaţia după stingerea reflectoarelor? Înainte de toate, Cosmin s-a mutat în Mioveni și locuiește împreună cu Cristina, cea care oferă detalii despre povestea lor de dragoste într-un interviu pentru ePitești.

,,Când am părăsit competiţia am lăsat în casă o parte din sufletul meu”

Citiți și: CE PĂCAT! S-A ALES PRAFUL DE CUPLUL DE LA „MIREASĂ PENTRU FIUL MEU”!

Cum ai decis să participi la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”?

-Urmărind emisiunea mi-a venit ideea să particip pentru a încerca o experienţă unică. În principiu, pentru a cunoaşte o persoană care să mă completeze, care să îmi fie alături atât în momentele frumoase, cât şi în cele mai puţin frumoase din viaţa mea şi care, în acelaşi timp, să mă accepte aşa cum sunt.

Cum a început relaţia voastră?

-Relaţia mea cu Cosmin a luat naştere în cadrul emisiunii. După a doua întâlnire am hotărât de comun acord să ne cunoaştem mai bine şi să ne acordăm mai mult timp unul altuia. Pot spune că acel moment a reprezentat un prim pas al relaţiei noastre.

Ce ai simţit când ai părăsit competiţia cu doar două săptămâni înainte de marea finală, lăsându-l acolo pe Cosmin?

-În momentul în care am părăsit competiţia pot spune că am trăit două stări. Una de fericire, pentru că în sfârşit ajungeam acasă la familia mea, la oamenii dragi mie. A doua a fost de tristeţe deoarece lăsasem în casă o parte din sufletul meu, îl lăsasem acolo pe Cosmin. A fost un moment foarte dureros pentru mine, după aproximativ un an era pentru prima dată când stăteam departe unul de celălalt. Competiţia nu reprezenta neapărat un pas important în alegerile pentru viitorul nostru.

„Ne dorim din tot sufletul să ne căsătorim”

S-a schimbat în vreun fel relaţia voastră după încheierea competiţiei?

-Da, afară am ajuns să ne cunoaştem mult mai bine, fiind puşi în diverse situaţii, dar asta nu a schimbat în rău relaţia noastră, ci dimpotrivă, în bine.

Cu ce vă ocupaţi timpul acum, după terminarea concursului?

-Eu sunt studentă în anul II la Universitatea de Stat din Pitești, la profilul Management, iar Cosmin îşi caută un loc de muncă. La fel ca şi mine, de altfel! Ne petrecem timpul alături de familie şi de prieteni.

Vă doriţi să vă căsătoriţi?

-Da, ne dorim din tot sufletul, însă vreau să-mi termin studiile, să ne găsim locuri de muncă stabile, iar mai apoi putem vorbi şi despre nuntă.

Ce sfat le-ai da celor care îşi doresc să participe la acest concurs, merită să încerce?

-Da, merită, este o experienţă unică, îşi pot gasi sufletul pereche și, în acelaşi timp, îşi pot face şi prieteni. Trebuie doar să fie naturali, să nu ia în considerare criticile şi să lupte pentru ceea ce îşi doresc cu adevărat!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • IH Tim spune:

    Felicitari, scumpii mei! Va pup si tot binele din lume! Aveti grija de voi! :* :* <3

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90