New Profesional Consult 930 x 122

andreea codrea

A FOST DE 3 ORI CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE LOGODNICUL EI! DE FIECARE DATĂ CU UN ALT INEL!

Piteșteanca Andreea Codrea – o carieră ascendentă, o persoană echilibrată. Este logodnica lui Ionuț Codrea. Ea – fotomodel și manager director la agenția de modelling Xcentric Models, iar el – inginer constructor și președinte al asociației „Zimbrul Carpatin”.

Citiți și: UN MODEL DE FATĂ!

Într-un interviu pentru ePitești, Andreea vorbește despre povestea de dragoste care o leagă de viitorul ei soț. O poveste cu… trei cereri în căsătorie. De fiecare dată cu un alt inel!

„Ne place să ne uităm la filme, să mâncăm popcorn și să râdem copios”

Citiți și: FOTOMODELUL ANDREEA CODREA, MESAJ EMOȚIONANT LA SFÂRȘIT DE AN!

Unde lucrați fiecare dintre voi? 

-Eu sunt studentă și mă ocup și de agenția de modelling Xcentric Models. De asemenea, mai am diverse joburi de imagine. Iubitul meu lucrează la o firmă de construcții, având specializarea de inginer.

Cum v-ați cunoscut?

-Ne-am cunoscut acum mai bine de 4 ani, în apropierea datei de 1 martie. Amândoi participam la un training. Ne-am plăcut reciproc și am început să ne tachinăm până când, în cele din urmă, a reușit să mă facă să accept o întâlnire cu el. Întâlnirea a avut loc chiar pe 1 martie. Am descoperit că avem foarte multe lucruri în comun și că reușim să ne completam perfect.

Ce lucruri aveți în comun? 

-Amândurora ne plac expedițiile la munte și ni se par o ieșire din cotidian. Ne place să ne uităm împreună la filme, să mâncăm popcorn și să râdem copios. De asemenea, ne place să facem mișcare: de la o simplă plimbare până la role, carturi sau biciclete. Cred cu tărie că atunci când iubești un om ajungi să îi împrumuți din pasiuni. Consider că ne leagă foarte multe lucruri!

„M-a cerut în căsătorie de 3 ori! De fiecare dată cu un alt inel!”

Cum faceți zilnic ca relația voastră să fie lipsită de monotonie? 

-Suntem împreună de 5 ani și locuim în aceiași casă de un an de zile. Cu siguranță că după atâta vreme era posibil să se instaleze monotonia. Cum am mai spus, însă, noi chiar ne completam, iar atunci când unul dintre noi se plictisește, cu siguranță celălalt va găsi ceva să alunge plictiseala. Avem tot felul de activități și acasă: gătim, ne jucăm cu perne ca doi copii și chiar facem curat împreună. Iar atunci când avem nevoie de „altceva” pur și simplu facem o excursie la munte sau în alt oraș și totul devine și mai frumos.

Care sunt idealurile după care vă ghidați în viață? 

-Idealurile noastre sunt atât comune, cât și separate. Atât eu, cât și el ne dorim să ne clădim o carieră cât mai puternică, fiecare în domeniul lui de activitate. De asemenea, ne dorim și lucrăm la o afacere comună, care sperăm să prindă contur în curând. Cât despre alte idealuri, ne dorim o familie frumoasă, plină de armonie, și mai târziu chiar și doi copii, care să ne umple casa și sufletele de bucurie.

Cum te-a cerut de soție? 

-La subiectul cererii avem destul de povestit, pentru că nu s-a întâmplat o singură dată, ci… de 3 ori! Și de fiecare dată cu un alt inel! Am o colecție acasă! Acum va urma ultimul și cel oficial. Nu știu ce să-ți spun despre ultima cerere în căsătorie… Dar despre prima și cea mai frumoasă îți pot povesti. S-a întâmplat acum 3 ani, într o seară frumoasă, când ne întorceam din oraș. Afară ploua torențial, iar iubitul meu, nemaiavând răbdare până în casă, imediat ce am intrat în scară a îngenunchiat și m-a cerut de soție! Fix în scara blocului, în timp ce în spatele lui pe geam se vedeau șiroaie de apă. Cu siguranță îmi va rămâne în minte ca cea mai originală și din suflet cerere. Pentru mine a fost cel mai frumos moment și nimic și nimeni nu l-ar putea egala vreodată!

„Noi doi suntem suflete pereche!”

Când ați hotărât să treceți în altă etapă a relației voastre?

-Nu știu dacă aș putea să-ți răspund exact la această întrebare… Amândoi am simțit că suntem „suflete pereche” fix după… 4 luni! Atunci am simțit amândoi că suntem exact ceea ce amândoi căutăm. Știam încă de atunci că ne vom căsători și că vom avea o relație mai mult decât perfectă pentru noi… Însă abia anul acesta am decis să facem „the big step”. Am vrut să trecem și prin etapa locuitului împreună, iar după un an de locuit în aceeași casă 24 de ore pe zi din 24 am rămas la aceiași concluzie: noi doi suntem suflete pereche! Așa că am stabilit deja nunta pentru luna iunie a anului viitor.

Ce așteptări aveți unul de la celălalt? 

-Amândoi avem aceleași așteptări. Ne dorim iubire, liniște, armonie și o familie unită. Ne dorim să avem parte de o nuntă ca în povești alături de cei dragi, iar apoi de o viață liniștită și împlinită. Desigur că ne dorim răbdare, înțelegere și, mai ales, calm… Toate astea ajută ca o relație să fie, de ce nu?, „pe vecie”! (Foto: Facebook)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3