930×122 CAPRA 5

animatoare

INCENDIAR! ANIMATOAREA SEXY CARE ARE GRIJĂ DE BOLNAVI!

Roxana Georgiana Vișan are 21 de ani, locuieşte în Mioveni și studiază la Școala Sanitară Postliceală „Carol Davila” din Piteşti.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Îşi doreşte să devină cadru medical, dar până atunci îşi ocupă timpul lucrând ca… animatoare în club. Se descrie ca fiind o fată rebelă, directă, care le spune oamenilor exact ceea ce gândeşte. Într-un interviu acordat pentru ePitești Roxana vorbeşte despre cum îmbină cele două meserii.

„Se câştigă bine şi nu este foarte mult de muncă”

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul înjunghiat azi-noapte, lângă Poliție

De când faci animaţie?

-De aproape doi ani! Iubesc ceea ce fac, dar, în acelaşi timp, iubesc să ajut oamenii. Din acest motiv sunt studentă la Școala Sanitară Postliceală „Carol Davila” din Piteşti, iar în prezent fac practică la Spitalul Judeţean de Urgență Argeş. Iniţial mi-am dorit să studiez arhitectura, însă părinţii mei nu au avut posibilitatea să mă ajute din punct de vedere financiar. Prin urmare, m-am hotărât să duc tradiţia mai departe, deoarece bunicul meu a fost medic pe Salvare. Mi-aş dori să ajung ca el!

Cum îţi împarţi timpul în aşa fel încât să-ţi îndeplineşti toate responsabilităţile?

-Este foarte greu, însă încerc să fac faţă. Lucrez de luni până vineri la spital, iar animaţie fac doar vinerea şi sâmbăta. Este, într-adevăr, foarte obositor!

Ce te-a determinat să te angajezi ca animatoare?

-Faptul că se câştigă bine şi că nu este foarte mult de muncă. Am lucrat în multe locuri, însă nu reuşeam să fac faţă. Acum am găsit în sfârşit locul în care reuşesc să mă descurc şi sunt mult mai bine plătită.

„Iubitul meu este de acord cu ceea ce fac”

Îmi poţi spune cât câştigi ca animatoare?

-Câştig în jur de 1.500 de lei pentru opt zile lucrate, însă dansez nu doar în Piteşti, ci şi în Caracal, Slatina și Craiova.

Ai întâlnit vreo vedetă în cluburile în care dansezi?

-Am întâlnit mai mulţi manelişti, printre care şi Răzvan de la Piteşti, Florin Peşte, Laura și Şuşanu. Alături de ultimii doi si de Romică Duet am apărut şi în două videoclipuri.

Ce părere are iubitul tău despre meseria pe care o practici, este gelos?

-Cu iubitul meu sunt împreună de doar o săptămână, deocamdată nu pot spune că este o relaţie serioasă, însă sper să fie. Este de acord cu ceea ce fac! A fost de câteva ori cu mine şi a văzut că doar îmi fac meseria, deci nu ar avea de ce să fie gelos.

„Pentru o animatoare este întotdeauna periculos!”

Ţi s-a întâmplat ca oamenii să-ţi perceapă greşit meseria?

-Mi s-a întâmplat de multe ori! Chiar fostul meu iubit mi-a înţeles greşit meseria şi din acest motiv ne-am despărţit. Eu nu fac altceva decât să dansez! Pot spune că în acest moment îmi e frică să mai iubesc şi cumva îmi e teamă să nu se întâmple şi cu actualul meu iubit aşa cum s-a întâmplat cu fostul.

Este periculoasă viaţa de noapte într-un club?

-Pentru o animatoare este întotdeauna periculos! Fiecare seară e un risc pe care mi-l asum cu zâmbetul pe buze şi cu tristeţe în suflet.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

15 comentarii

  • alina spune:

    cand am vazut am zis ca mor :)))))))))))))))))))))))))))

  • Raul spune:

    Vai ce e cu tine laico? fi mai naturala,totusi daca tot apari in ziar;)

  • alina spune:

    un articol de umplutura….altceva mai interesant nu ati gasit?? sa vad pe una care danseaza si salveaza vieti..cica:)))))))))) mai bine ziceai k te-ai dus la scoala sanitara,fiindca nu ai luat bacul :)))

  • Mada spune:

    Fereasca Sfantul Duh,cum puteti fratilor sa inghititi vrajeala asteia care confunda o vedeta cu manelisti:)) pacat ca faci scoala de ras unde inveti !

  • aLEXIW spune:

    bAH o cunosc pe asta foarte bine :)))stiu ce minte de nuca sparta are …nu pot sa imi explic cine a ajuns sa.i ia un interviu…un asa exemplu de asistenta mai bine sa mor de VIU:)))0

    • maria spune:

      De unde o cunost u pe ea si de unde stii u cum gandeste ea.macar ea face ceva si nu sta la fusta mamei cum fac alti.Toti va dati cu parerea dar defapt nu stiiti nimik.este cel mai bn ca fiecare sa se uite in gradina lui…….

  • roxy spune:

    Nu trebuie sa judecati o persoana pt ceea ce face,mai bine vedeti-va de vietile voastre.Cum poate face o scoala de ras cand ea vb foarte frumos despre tot.Macar ea face ceva cu viata ei si nu judeca pe nimeni.Poate o sa o intalniti sistiti cum se zice: ‘razbunarea este arma prostului,dar nici noi nu suntem destepti mereu’……….

  • Ramo spune:

    Macar din respect pentru domnii doctori care predau la scoala, putea sa se abtina.. chiar trebuia sa faca scoala de ras? :))

  • maria spune:

    Dar chiar nu inteleg ce face gresit.dar alti care omoara,violeaza,etc. De aia ce sa mai zicem. Oricum uni traiesc sub pamant.Ati vazut cat de frumos a vb despre tot ceea ce face,dar voi nu intelegeti multe alte lucruri,stiti doar sa o judecati.

  • Anonim spune:

    Seamana cu Tonciu…o fi tot „desteapta” ca aia? O avea tot noroc de un Mitea ca aia???? Oricum pozitii vad ca stie tot ca aia!!!!

  • mddy spune:

    prea urata pt o viitoare asistenta prea k la tara,dak era cu capul pe umeri asta ceea ce fc ea in timpul liber trebuia sa fie intimitatea ei,dar ce sa stie ea

  • aLEXIW spune:

    Anonim si Tonciu e mai dragutik totusi decat tipa asta,asta e artificiala complet..cand amm vazut ce nas are am picat pe spate…si plus ceea ce face ea trebuia sa iti pastreze intimitatea ei…unde ai demnitatea de fata????nu pot sa imi dau seama cum de nu iti e rusine cu tine…Fereasca Duhul:))))de asa ceva la usa casei:)))))prea urata prea ca la tara:))))

  • lory spune:

    Numai minciuni si aberatii :))))))))), a intrat cica la „medicina” pt ca nu a luat nici macar un 3 la cele trei materii pe care le.a avut de dat la bac :))), nu castiga 1.500 in 8 zile, castiga maxim 150 pe noapte, nu lucreaza la spital, e practicanta si nici o injectie presupun ca nu stie sa faca. Fetita, o intrebare am : nu ai parinti?

  • lory spune:

    Si nici bunic medic nu ai avut :)) si nici un job stabil, 3 zile pe luna :))))

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90