SMART KIDS 930X122

amenda

Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

Citiți și: Tot ce trebuie să știe șoferii despre reținerea permisului de conducere!

Icoanele, cruciulițele sau alte obiecte care pot reduce vizibilitatea şoferilor nu vor mai putea fi atârnate de parbrizul maşinilor!

Codul rutier interzice montarea de accesorii pe parbriz, lunetă sau geamurile laterale, dacă acestea obturează chiar şi parţial vederea, conform soferidinromania.ro.

Citiți și: Măsură împotriva șoferilor vinovați de accidente

Astfel, conducătorii auto care au asemenea accesorii la mașină pot rămâne fără talon.

Amenda poate ajunge până la 2.900 de lei.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

3 comentarii

 • Adi spune:

  Fratilor voi cereti minuni aia nu aia nu pai cine face controlul politia care unde e la iesirile din oras cand au chef toti vorbesc la telefon parbrizuri altar parcari unde vor si cum vor copii pe scaunul din fata nu ai control nu ai amenzi nu ai respect de lene ce au mai repede o sa fim vanati din drone camere video care credeti ma sunt foarte eficiente

 • Codeanu ilie spune:

  Expun cateva lucruri :
  Nu e voie cu suport de telefon , ca de , telefonul obtureaza vizibilitatea dar tableta care se ridica deasupra bordului ( din constructia auto ) nu obtureaza ? , si inca cum
  nu e voie cu camera de filmat , ca de , obtureaza vizibilitatea , dar politia e multumita cand vii cu filmarea , in caz de eveniment rutier . Mai riposta dna Macovei daca unul din cei doi , dansa sau motociclistul aveau camera de filmat ?

 • Bobi spune:

  Da e din ce in ce mai greu sa fii șofer sunt multe mașini și de asta se fac legi pentru amenzi dar noi plătim impozite asigurări ITP rovinieta pentru viteza și greșeli de circulație sunt de acord dar restul sunt aberații chestia cu lopata și saci de nisip o prostie dacă ai o mașină Spring unde dracu mai pui bagajele daca pui trusa medicala saci cu nisip stingătoare triunghiuri lopata și multe altele care trebuie la mașină trebuie să cumpărăm și remorci dar nu e bine cu remorci ar da o lege sa avem o freza de zăpadă în ia.

570 X 90 CAPRA 3