930 x122 grota rece

amenda

INVAZIE ÎN PITEȘTI – AUTORITĂȚILE DORM PE ELE

La doi paşi de zona centrală a Piteştiului, „gard în gard”, cum se spune, cu modernul sediu al Muzeului Judeţean, cresc în voie bălăriile (de fapt, ca și în alte zone ale orașului, de-a dreptul „invadat” de buruieni).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Ne ferim să-i spunem şerpărie. Încă nu am văzut nicio târâtoare, dar dacă am căuta cu atenţie poate am găsi şi aşa ceva.

Este vorba despre o proprietate privată pe care până nu demult se află o casă în paragină, casă care a fost demolată. Potrivit legislației, proprietarul are obligaţia să își îngrădească şi să își îngrijească terenul. Legea prevede amenzi pentru astfel de situații.. În cazul de față, tipic pentru Pitești, nicio autoritate nu îl „deranjează” pe proprietar. Autoritățile dorm pe ele!

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

O „junglă” similară, de această dată pe domeniul public al orașului, s-a dezvoltat în parcul Ștrand. Detalii, aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/jungla-in-strand-galerie-foto/.  

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3