930 x122 grota rece

scandal

Ireal! Înjurat și batjocorit pentru că respectă regulile de circulație în parcare la Carrefour

Scandal monstru în parcarea Vivo Mall!

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Un șofer din Bistrița a scăpat ca prin minunte teafăr, după un incident într-o parcare din Cluj. Bărbatul a fost la un pas să fie linșat pentru că a „îndrăznit” să respecte regulile de circulație. A fost jignit și înjurat ca la ușa cortului.

Conform monitorulcj.ro, citat de Adevărul.ro, bistrițeanul circula regulamentar în parcarea VIVO Mall Cluj, fiind pe un sens unic. Din fața sa venea, pe interzis, un SUV cu numere de Cluj. Bistrițeanul a oprit, forțându-l pe clujean să întoarcă. Nu a întors, în schimb i-a aruncat cuvinte grele pentru că respecta legislația rutieră.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Șoferul din Bistrița l-a atenționat, când s-a apropiat în dreptul geamului, că acolo este sens unic. Bărbatul din Cluj s-a simțit ofensat și a început să-l jignească: „Du-te, bă, dracului, la Bistrița! Ești un prost și un țăran!”.

În filmare se observă cum în spatele SUV-ului un taxi întoarce, făcând aceeași manevră ilegală. Taximetristul trage pe dreapta și se pune în fața mașinii bistrițeanului, înjurându-l:

„Ce-ai rezolvat? Du-te la tine în Bistrița și fă reguli, mă! Hai, dispari! Ai rezolvat ceva, tu cu părul ăla al tău lung? Du-te-n p… mea și stai acolo, la tine. Dispari!”.

Bistrițeanul s-a întors din nou pentru a-l filma pe taximetristul revoltat că nu a fost lăsat să iasă pe interzis din parcare. Taximetristul a repetat de mai multe ori că cel care i-a surprins încălcând regulile de circulație este un „Țăran prost, de Bistrița” și că nu are voie să facă reguli în Cluj.

Foto: bistriteanul.ro

https://youtu.be/dHlCap13lGI

NOR CURIER 555×222

Comentarii

14 comentarii

  • R spune:

    Nimic surprinzător, toți cei care locuiesc in orașul de 5 stele, Cluj, se cred mai destepti decât restul lumii. Cocalarii cu SUV și taximetriștii sunt chiar fruntea in acest domeniu chiar daca multi dintre ei sunt analfabeți funcționali.

  • Pricop Ana-Maria spune:

    De ce mai ai permis cei doi tari in gura? Politia ar trebui sa se autosesizeze si sa ii usureze un pic de permis pana invata regulile de circulatie. Zilnic patesc la fel in Bucuresti langa scoala 195 unde invata fata mea. Este inconjurata de sensuri unice, eu ocolesc sa circul regulamentar iar cei care nu respecta si iti vin din fata pe interzis au tupeul fantastic sa nu cumva sa le zici ceva ca le sare tandara si e frumos sa te dai si la o parte din calea lor ca na oamenii se grabesc doar de-aia sunt pe interzis

  • Vlad spune:

    Incercati sa faceti pe moralistii in articol, dar folosiți expresii „ca la usa cortului”. S ar putea ca acolo sa se vorbească mai frumos decât la mall. Rasistilor!

  • Bia spune:

    Politia nu poate ca e la telemunca.

  • Gogu spune:

    O jigodie de taximetrist și un cocalar cu un SUV foarte vechi. E plină România de aceste specimene.
    Din păcate vor fi din ce în ce mai mulți.

  • Boss eu unu poate greșesc dar în locul tău îi călcam in picioare că altfel nu poți să faci cu așa nesimțiți.Puteau să își ceară scuze și atît nu tot ei să fie tari în gură.Pe ăștia nu îi educi cu vorba bună trebuiesc educați cu ciomagul a doua oară nu mai fac dacă le faci educație bună cu ciomagul.

  • George spune:

    Un papagal.tarane esti de la circulație? Asta te apasa pe tine? Cind politia și cei ce ne conduc fac legile și ne jupoaie?? Asta e asa un aperitiv.va găsiți unii isterii p….liii dirijațiva nevestele mai bine.laturilor

  • Gica spune:

    Intrăm în Schengen, mergem la Viena și să vezi ce-i facem lui Nehammer . Vienezilor, feriti-va că vin dacii liberi din Napoca și o să facă sensurile după cum vor ei sa circule.

  • pepe spune:

    „taranul” ala a venit sa-ti dea tie lectii „oraseanule” . puteai si tu sa iti ceri scuze & marsalier si rezolvai treaba ca un domn . multa lume proasta!

  • Crișan dan spune:

    Papagalul ăla ofilit care comentează ca proasta….., dacă își da seama ca despre el e vorba……. Înseamnă că și tu circuli cum vor mușchii tăi….. 🥰🥰🥰

  • Crișan dan spune:

    Papagalul ăla ofilit care comentează ca proasta….., dacă își da seama ca despre el e vorba……. Înseamnă că și tu circuli cum vor mușchii tăi…..

  • Adrix spune:

    Clujul va devenii ușor ușor un mic București unde Suv-urile și taxiurile circula cum și pe unde vor. Sper să-i fie ridicată licența acestui taximetrist de carton. Iar băiatul cu SUV-ul să primească o amendă frumușică. Sănătate!

  • Mircea spune:

    … și ăia doi sunt doi cocalari de Cluj ,un oraș sufocat și mult sub Oradea și Iași și cu un primar trancanel progresist Soroist care a împrumutat România atunci când era prim ministru pe o sută de ani

  • Un cetățean ce locuiește legitim în astă țară spune:

    Scârbă de asemenea specimene care sunt la tot pasul!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3