Kaia 930 x 120

isu argeș

ISU Argeș, atenționare de ultimă oră!

În perioada 25-26.05.2022, conform informării făcută de Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea, se va deversa controlat o cantitate importantă de apă de la Hidrocentrala Rucăr în râul Dâmbovița, fapt care va provoca o creștere de debit și zone ce vor impune restricții pentru siguranța cetățenilor.

Citiți și: Urgență în Argeș: Pericol uriaș pentru oameni

ISU Argeș informează că este interzisă staționarea și camparea pe malurile râului Dâmbovița, de pe raza localităților Rucăr, Dâmbovicioara, Dragoslavele, Stoenești și Cetățeni, precum și traversarea prin locuri neamenajate.

De asemenea, ISU Argeș a transmis și un mesaj de informare a populației din aceste localități, prin sistemul RO-ALERT.

Citiți și: Accident periculos în Argeș. O femeie, rănită grav, dusă la spital

De asemenea, pompierii desfășoară activități de monitorizare în zonele respective.

„Siguranța ta și a celor din jur contează!

Găsești informații utile pe www.fiipregatit.ro și pe aplicația DSU, pentru a cunoaște din timp modul de comportare în situații de urgență, precum și pentru a afla măsurile de prevenire ale acestora”, este mesajul transmis de ISU Argeș.

Foto principal: descriptiv

Eurial 555 x222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3