930×122 CAPRA 5

isu argeș

ISU Argeș, atenționare de ultimă oră!

În perioada 25-26.05.2022, conform informării făcută de Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea, se va deversa controlat o cantitate importantă de apă de la Hidrocentrala Rucăr în râul Dâmbovița, fapt care va provoca o creștere de debit și zone ce vor impune restricții pentru siguranța cetățenilor.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

ISU Argeș informează că este interzisă staționarea și camparea pe malurile râului Dâmbovița, de pe raza localităților Rucăr, Dâmbovicioara, Dragoslavele, Stoenești și Cetățeni, precum și traversarea prin locuri neamenajate.

De asemenea, ISU Argeș a transmis și un mesaj de informare a populației din aceste localități, prin sistemul RO-ALERT.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

De asemenea, pompierii desfășoară activități de monitorizare în zonele respective.

„Siguranța ta și a celor din jur contează!

Găsești informații utile pe www.fiipregatit.ro și pe aplicația DSU, pentru a cunoaște din timp modul de comportare în situații de urgență, precum și pentru a afla măsurile de prevenire ale acestora”, este mesajul transmis de ISU Argeș.

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90