930×122 CAPRA 5

instante

itm

ITM ARGEŞ, TÂRÂT ÎN INSTANŢĂ PENTRU AMENZILE DATE

În luna martie Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeş a fost parte în 115 procese aflate pe rolul instanţelor de judecată, în special pe speţe legate de contenciosul administrativ.

Citiți și: Anunț important privind plata pensiilor în decembrie!

Instanţele de fond au comunicat până acum 26 de soluţii în dosare având ca obiect plângeri împotriva proceselor verbale de constatare a contravențiilor și de amendare. Majoritatea soluțiilor, 19 dintre ele, au fost în favoarea ITM Argeş, în sensul respingerii plângerilor şi a menţinerii amenzilor date de inspectorii de muncă. De asemenea, instanţa de control judiciar a pronunţat 25 de soluţii irevocabile, dintre care 18 în favoarea ITM Argeş.

În altă ordine de idei, ITM a fost notificat în aceeaşi lună de un angajator belgian cu punct de lucru în zona platformei Arpechim (Envisan NV Belgia) cu privire la intenţia de concediere colectivă a 13 salariaţi.

Citiți și: Important! Aceste perioade vor constitui vechime în muncă!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3