EcoMoto 930×122

accident

Iubita milionară despre șoferul care a provocat tragedia: „Mi-am dat seama cât înseamnă el”

Anja Graf, o cunoscută milionară elvețiană, a venit de urgență în România după ce a aflat că iubitul ei român e pe moarte după accidentul de la Dobrești, din Argeș, scrie cotidianul elvețian Blick, citat de Libertatea.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Alex, românul alături de care femeia a locuit și în țara noastră, a fost la volanul mașinii implicate în teribilul accident de marți seară în care și-a pierdut viața prietenul său de numai 19 ani.

Anja Graf, 45 de ani, a fost puternic afectată după ce iubitul ei, Ionuț Alex Enache, un tânăr de 28 de ani, din Dobrești, a fost implicat într-un grav accident iar acum se luptă să supraviețuiască.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Anja Graf este șocată și ar fi declarat:

„Eram în St. Moritz când a avut loc accidentul. M-a sunat fratele lui Alex.” S-a urcat imediat în mașină și a plecat la Zürich, apoi a zburat în România. Ea a ajuns la București miercuri după-amiază.

În vară, Alex și Anja Graf s-au despărțit temporar. Dar ei erau legați de afaceri pe care le derulau împreună.

„Dar un moment ca acesta ar putea aduce oamenii din nou împreună”, spune ea, plină de speranță.

„În ultimele ore mi-am dat seama cât de mult înseamnă el pentru mine. El este încă unul dintre cei mai importanți oameni pentru mine. Despărțirea a venit de la mine, dar vreau să încerc din nou cu el. Pentru că acum îmi dau seama cum ar fi dacă el ar lipsi din viața mea”, conchide milionara.

Potrivit medicilor, Alex acum este stabil.

Despre Anja Graj

Anja Graf și-a început cariera ca model și, după ce a abandonat școala de afaceri, și-a fondat propria agenție de modelling, în adolescență. Când modelele aveau nevoie de cazare, ea le-a organizat șederea în propriile apartamente.

Cererea pentru aceste apartamente a crescut atât de repede, încât Graf a cumpărat curând prima proprietate din districtul 4 din Zürich. În 1999 și-a fondat afacerea imobiliară, care s-a extins în întreaga lume și în cele din urmă a făcut-o milionară.

La volanul unui bolid Mercedes AMG GT S de 600 de cai putere, Alex a pierdut controlul mașinii, a rupt un stâlp și s-a izbit violent de un copac, între Dobrești și Topoloveni.

Prietenul lui, Andrei, 19 ani, a murit pe loc, în vreme ce Alex a suferit răni grave și a doua zi după accident a fost transferat într-un spital din București.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90