EcoMoto 930×122

competiții sportive

Jandarmeria Argeș: reguli pentru competițiile sportive, în noul sezon

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Basarab I” Argeş a fost organizată o întâlnire cu responsabilii de ordine şi siguranţă ai cluburilor sportive din judeţul Argeş, reprezentanţii societăţilor private de securitate care prestează servicii pe arenele sportive şi reprezentanţii instituţiilor judeţene cu atribuţii în organizarea manifestărilor sportive pentru a face o analiză a modului de organizare a competiţiilor sportive şi pentru a stabili împreună măsurile care trebuie luate pentru desfăşurarea acestora în condiţii de siguranţă pentru spectatori în sezonul competiţional ce urmează să înceapă.

Citiți și: Noi reguli pentru cei ce stau la bloc!

Ședinţa a avut ca obiective următoarele:

– respectarea cadrului normativ în materie pentru gestionarea cu eficiență a problematicii specifice pe linia asigurării ordinii și siguranței publice cu ocazia desfășurării jocurilor și competițiilor sportive;

Citiți și: Se schimbă regulile la bloc!

– dezbaterea incidentelor sau evenimentelor înregistrate în zona de responsabilitate;

– informarea reciprocă cu privire la aspectele de noutate;

– stabilirea modalităţilor şi canalelor de cooperare;

– stabilirea şi operaţionalizarea procedurilor de lucru;

– stabilirea regulilor generale de protecție în contextul pandemiei de coronavirus.

Totodată, reprezentanţi din cadrul I.J.J. Argeş, I.P.J. Argeş, I.S.U.J. Argeş, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret a Judeţului Argeş, Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş, Clubului Sportiv Mioveni, Fotbal Club Argeş Piteşti BCMU F.C. Argeș Pitești, Clubul Sportiv Bradu, precum şi reprezentanţi ai societăţilor private de securitate au dezbătut diferite probleme cu privire la prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive potrivit Legii nr. 4/2008.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90