Donaris 930 x 122

IJJ Argeș

Jandarmii argeșeni, Moș Crăciun pentru o fetiță fără părinți

Jandarmii argeșeni s-au transformat în Moș Crăciun pentru o fetiță fără părinți, din comuna Budeasa.

Citiți și: Argeș: Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

Aflând povestea Dariei, elevă la Școala Gimnazială Budeasa, Jandarmeria Argeș a demarat o campanie în interiorul instituției, intitulată ”Tu ce faci cu 5 lei? Ștafeta Faptelor Bune”, reușind să strângă suma necesară pentru achiziționarea unui laptop și a unei imprimante pentru fetiță.

Citiți și: Imaginile zilei! Sute de copii și cadre didactice au văzut ceva uimitor!

Deși este crescută doar de bunica în vârstă de aproape 80 de ani, Daria este o elevă conștiincioasă, cu rezultate foarte bune la învățătură.

Jandarmii argeșeni sau mesagerii lui Moș Crăciun, așa cum au fost numiți de către profesoarele Dariei, au mers astăzi cu daruri acasă la fetiță, reușind astfel, din puțin lor să realizeze mult.

În continuare, Jandarmeria Argeș va lansa către alte instituții din țară provocarea de a accepta “Ștafeta Faptelor Bune”, sperând astfel să motiveze cât mai multe persoane să ofere un ajutor celor care au cu adevărat nevoie.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Elena spune:

    La Multi Ani!
    Cu Bucurie si Respect pt. Ce Faceti
    Bravo si multe Felicitari!
    Domnii din Guvern ar trebui sa bucure Toti Copii Tarii……..Merita….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90