New Profesional Consult 930 x 122

bucuresti

ACUM: DNA PITEȘTI, PERCHEZIȚII DE AMPLOARE

Percheziții de amploare se desfășoară la această oră într-un dosar instrumentat de DNA Pitești. Perchezițiile au loc în București și în județul Vâlcea. DNA nu oferă, deocamdată, detalii.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Pitești efectuează cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2013 – 2014.

În cursul zilei de 30 martie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații situate în municipiul București și județul Vâlcea, dintre care una este sediul unei instituții publice (n.r. – Consiliul Județean Vâlcea, potrivit presei locale), restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. În cauză procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că atunci când împrejurările vor permite vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”, precizează DNA. 

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90