930×122 CAPRA 5

călin nistor

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU DNA

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cele două propuneri de reînvestire în funcţiile de procurori-şefi adjuncţi ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru o perioadă de 3 ani. Cele două propuneri sunt procurorii Marius Constantin Iacob şi Călin Nistor, care ar urma să rămână pe mai departe în echipa Laurei Codruța Kovesi.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

Călin Nistor a fost şef al DNA Piteşti între 1 ianuarie 2008 și 10 martie 2013, perioadă în care în Argeș au fost instrumentate dosare importante de corupție.

În redesemnarea celor doi ministrul Justiţiei a avut în vedere rezultatele obţinute în timpul primului lor mandat, experienţa profesională şi managerială şi îndeplinirea criteriilor de integritate.

Citiți și: Revoluție în Biserica Ortodoxă Română!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3