930×122 CAPRA 5

bercea

BĂSESCU, LA PUȘCĂRIE!

Cu puțin timp în urmă, Curtea de Apel Constanța a dat verdictul în dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat de trafic de influență.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care fac asta!

Sentința în cazul fratelui fostului președinte al țării, Traian Băsescu, este de 4 ani de închisoare cu executare. Mircea Băsescu va face pușcărie, urmând să fie încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă. El, însă, va sta după gratii doar patru luni, deoarece îndeplinește criteriul de vârstă pentru reducerea pedepsei și pentru că a petrecut o lungă perioadă de timp în arest preventiv și arest la domiciliu, potrivit Digi24. Hotărârea este definitivă.

Conform DNA, în perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012, Mircea Băsescu a primit 250.000 de euro de la un denunţător (Florin Anghel), prin intermediul inculpatului Marian Căpăţână, în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă magistraţii învestiţi cu soluţionarea cauzei referitoare la infracţiunea săvârşită de tatăl acestuia (Sandu Anghel, zis Bercea Mondial), precum şi a altor cereri incidente în cauză, cu scopul de a obţine o hotărâre favorabilă, fie condamnarea la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate. (Foto: Mediafax)

Citiți și: O asemenea faptă vă trimite direct la închisoare!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90