NOR CURIER 930X122

călin nistor

CĂLIN NISTOR FACE CURĂȚENIE LA DNA

Călin Nistor face curățenie la DNA. Călin Nistor a anunțat astăzi o primă decizie de la preluarea interimatului în funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Decizia îi are în vedere pe procurorii de la DNA Ploiești acuzați de abuzuri.

„La data de 10 ianuarie 2019, procurorul-șef adjunct care exercită atribuțiile procurorului-șef al DNA a transmis Secției de procurori a CSM solicitarea avizului de revocare din funcția de procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești a domnului Onea Lucian Gabriel, procuror în cadrul acestui serviciu, în prezent suspendat din această funcție, întrucât acesta și-a exercitat în mod necorespunzător atribuțiile specifice funcției deținute.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

De asemenea, în aceeași zi, au fost transmise Secției de procurori a CSM cererile de încetare a activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești a următorilor procurori:
– Deaconu Giluela
– Savu Alfred Virgiliu
– Răileanu Elena Cerasela”, se precizează într-un comunicat al DNA. 

Reamintim că, în urmă cu câțiva ani, Călin Nistor a condus DNA Pitești, fiind promovat ulterior în conducerea centrală a Direcției ca urmare a rezultatelor excelente obținute de DNA Pitești în perioada mandatului său.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90