New Profesional Consult 930 x 122

catalin teodorescu

CĂTĂLIN TEODORESCU RISCĂ SĂ FIE ARESTAT PREVENTIV

Comisia Juridică a Camerei Deputaților a decis astăzi că nu e nevoie de repetarea votului în plen în cazul solicitării de arestare preventivă a parlamentarului PDL de Argeș Cătălin Teodorescu. Membrii comisiei au hotărât că e suficientă îndreptarea „erorii materiale” de la votul de săptămâna trecută din plen, atunci când deputatul a scăpat basma curată.

Citiți și: Șeful DNA Pitești, informații de ultim moment. Anunțul așteptat

„Comisia juridică a Camerei a fost sesizată pentru a-şi spune opinia pentru faptul că s-a constatat o eroare materială în raportul comisiei de numărare a voturilor cu privire la încuviinţarea arestării deputatului Teodorescu în plenul Camerei, săptămâna trecută. Există parlamentari care au fost trecuţi prezenţi deşi nu au fost în ţară, ceea ce evident duce la alt rezultat privind cvorumul şi atunci şi soluţia finală este diferită.”, a precizat preşedintele comisiei juridice, Bogdan Ciucă, citat de Mediafax. Potrivit lui Ciucă, decizia finală o va lua, însă, comisia de numărare și validare a votului de zilele trecute. În cazul în care comisia de validare va considera, pe baza raportului comisiei juridice, că a existat o „eroare materială”, îndreptarea acesteia va însemna încuviințarea cererii de arestare preventivă a deputatului. Cererea este adresată de ministrul Justiției, la solicitarea DNA.

Amintim că deputatul Cătălin Teodorescu, președintele PDL Argeș, este urmărit penal de procurorii anticorupție în dosarul în care e urmărită și Alina Bica, fosta șefă a D.I.I.C.O.T.

Citiți și: „Lume luminată” la Argeș Mall, se dau gratis: Este coadă! Nimeni nu se aștepta

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 CAPRA 3