EcoMoto 930×122

tudor

vadim

Corneliu Vadim Tudor jubilează!

Corneliu Vadim Tudor a fost repus în funcţia de preşedinte al Partidului România Mare, printr-o hotărâre luată azi de Tribunalul Bucureşti, anunță Mediafax. Decizia nu este, însă, definitivă, putând fi atacată cu apel.

Citiți și: MIHAIL TUDOR: „E O BĂTAIE DE JOC! E UN MĂCEL! DEMISIONEZ!”

Pe 27 iulie, la un congres al partidului, organizat în Alba Iulia, s-a decis excluderea lui Vadim din PRM. La dezbaterile din acest dosar, CVT a susţinut că a fost exclus în mod ilegal din partidul pe care l-a înfiinţat.

În cadrul congresului PRM din iulie s-a hotărât excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor, prin vot deschis, înregistrându-se doar patru voturi „împotrivă” şi trei abţineri, din totalul celor aproximativ 700 de delegaţi prezenţi. Tot atunci, Gheorghe Funar a fost ales în funcţia de preşedinte al PRM, cu 530 de voturi dintre cele 667 valabil exprimate, amintește Mediafax.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90