NOR CURIER 930X122

condamnare

CATUSE_LA_MAINI

EVZ: FOSTUL DEPUTAT DE ARGEȘ SORIN PANDELE, CONDAMNAT LA PUȘCĂRIE

În ediția sa online de astăzi Evenimentul Zilei anunță că Sorin Pandele, fost deputat PDL de Argeș, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupție și la interzicerea mai multor drepturi pe o perioadă de 4 ani după executarea pedepsei.

Citiți și: Închisoare pentru cei care fac așa ceva!

EvZ, care precizează că citează surse judiciare, scrie că hotărârea este definitivă și a fost luată de completul de 5 al Înaltei Curți de Casație și Justiție. Condamnarea a fost pentru fapte de corupție care i s-au reținut în sarcină în perioada în care a condus Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Argeș (2005-2008). DNA Pitești l-a acuzat de luare de mită, abuz în serviciu și fals material în înscrisuri oficiale.

Conform EvZ, în același dosar instrumentat de DNA aceeași condamnare (câte 5 ani de închisoare cu executare și interzicerea mai multor drepturi pe o perioadă de 4 ani după executarea pedepsei) au primit și Costel Zamfir, fostul primar al comunei argeșene Bradu (de lângă Pitești), și Elena Cornelia Păun.

Citiți și: Poți face pușcărie dacă ai asta în mașină!

Sorin Pandele a fost deputat PDL de Argeș în legislatura 2008-2012. Pentru că partidul, la inițiativa Monicăi Macovei, i-a interzis să mai candideze tocmai ca urmare a problemei penale pe care o avea, Pandele a părăsit PDL și în 2012 a candidat, fără succes, din partea PP-DD pentru un nou mandat de parlamentar. Ulterior s-a retras și din partidul lui Dan Diaconescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90