EcoMoto 930×122

cadastru

EXCLUSIV! PRIMA DECLARAȚIE A LUI SORIN PANDELE DUPĂ CONDAMNARE!

Completul de 5 al Înaltei Curți de Casație și Justiție l-a condamnat astăzi pe Sorin Pandele, fost deputat PDL de Argeș, pentru fapte de corupție la 5 ani de închisoare cu executare și la interzicerea mai multor drepturi pe o perioadă de 4 ani după executarea pedepsei. Decizia este definitivă.

Citiți și: Argeș. Un primar, condamnat definitiv pentru transport ilegal de lemne

Contactat telefonic de ePitești, Pandele a declarat: „Asta este! Nu comentez!”.

Condamnarea a fost pentru fapte de corupție care i s-au reținut în sarcină în perioada în care a condus Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Argeș (2005-2008). DNA Pitești l-a acuzat de luare de mită, abuz în serviciu și fals material în înscrisuri oficiale. Conform ediției online a Evenimentului Zilei, în același dosar instrumentat de DNA aceeași condamnare (câte 5 ani de închisoare cu executare și interzicerea mai multor drepturi pe o perioadă de 4 ani după executarea pedepsei) au primit și Costel Zamfir, fostul primar al comunei argeșene Bradu (de lângă Pitești), și Elena Cornelia Păun.

Citiți și: Budeasa. Apel important al Primăriei

Sorin Pandele a fost deputat PDL de Argeș în legislatura 2008-2012. Pentru că partidul, la inițiativa Monicăi Macovei, i-a interzis să mai candideze tocmai ca urmare a problemei penale pe care o avea, Pandele a părăsit PDL și în 2012 a candidat, fără succes, din partea PP-DD pentru un nou mandat de parlamentar. Ulterior s-a retras și din partidul lui Dan Diaconescu.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3