Donaris 930 x 122

consiliul judetean

FLORIN TECĂU, LA DNA: PRIMA REACȚIE DE LA CONSILIUL JUDEȚEAN

În urmă cu puțin timp Consiliul Județean Argeș a comunicat prima sa informare oficială cu privire la audierea la această oră a președintelui instituției, Florin Tecău, la sediul central din București al Direcției Naționale Anticorupție.

Citiți și: Adrian Miuţescu primeşte încă o lovitură de la DNA

„Joi, 30 aprilie, președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, s-a prezentat, în calitate de șef al instituției, la DNA București pentru a preda răspunsul la solicitarea Direcției Naționale Anticorupție legat de un proiect derulat prin D.G.A.S.P.C. Argeș (n.r. –Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) în perioada 2010.”, acesta este comunicatul remis pe adresa redacției noastre de către Biroul de Presă al Consiliului Județean Argeș.

Amintim că ar fi vorba despre un proiect cu bani europeni. Florin Tecău a ajuns la Direcția Națională Anticorupție în jurul orei 10, aflându-se și acum în sediul central al DNA.

Citiți și: Miuțescu reacționează : ”Mi-a fost reținut telefonul mobil de către polițiști judiciari”

UPDATE: După mai bine de două ore de audieri, președintele Consiliului Județean Argeș a ieșit de la DNA. Tecău le-a declarat reporterilor că a fost chemat în calitate de martor.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441