NOR CURIER 930X122

consiliul judetean

FLORIN TECĂU, LA DNA: PRIMA REACȚIE DE LA CONSILIUL JUDEȚEAN

În urmă cu puțin timp Consiliul Județean Argeș a comunicat prima sa informare oficială cu privire la audierea la această oră a președintelui instituției, Florin Tecău, la sediul central din București al Direcției Naționale Anticorupție.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

„Joi, 30 aprilie, președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, s-a prezentat, în calitate de șef al instituției, la DNA București pentru a preda răspunsul la solicitarea Direcției Naționale Anticorupție legat de un proiect derulat prin D.G.A.S.P.C. Argeș (n.r. –Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) în perioada 2010.”, acesta este comunicatul remis pe adresa redacției noastre de către Biroul de Presă al Consiliului Județean Argeș.

Amintim că ar fi vorba despre un proiect cu bani europeni. Florin Tecău a ajuns la Direcția Națională Anticorupție în jurul orei 10, aflându-se și acum în sediul central al DNA.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

UPDATE: După mai bine de două ore de audieri, președintele Consiliului Județean Argeș a ieșit de la DNA. Tecău le-a declarat reporterilor că a fost chemat în calitate de martor.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90