SMART KIDS 930X122

Eftime

GINERELE VICEPRIMARULUI, LA PUȘCĂRIE! PRIMA REACȚIE A LUI IONICĂ

Adrian Ionuţ Eftime, ginerele lui Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare pentru complicitate la delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani, ambele în formă continuată. Hotărârea a fost luată de magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti și este definitivă şi irevocabilă.

Citiți și: Închisoare pentru cei care fac așa ceva!

Ginerele lui Ionică a primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru complicitate la delapidare cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată şi o alta de 4 ani de închisoare pentru spălare de bani în formă continuată. El va executa pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 de ani închisoare, la care se adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă.

Eftime a fost acuzat că a coordonat un „circuit de spălare a banilor”, circuit prin care aproximativ 8.000.000 de euro au ajuns, în numerar sau prin virament bancar, fie în contul său, fie în cel al unui off-shore. Procurorii menţionează că suma provenea din încheierea unor contracte de prestări servicii cu caracter fictiv între mai multe societăţi comerciale, printre care şi Petromservice SA (în prezent PSV Company SA), plăţile făcute pentru contractele astfel încheiate neavând corespondent într-o contraprestaţie reală corespunzătoare.

Citiți și: Poți face pușcărie dacă ai asta în mașină!

Contactat telefonic de ePitești, viceprimarul Cornel Ionică (foto), într-o primă reacție publică pe acest subiect, ne-a declarat că „este o situaţie regretabilă”, fără a mai face alte comentarii.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90