New Profesional Consult 930 x 122

judecători

JUDECĂTORII INTRĂ ÎN VACANŢĂ. SE VOR JUDECA DOAR URGENŢELE!

De mâine, 14 iulie, şi până pe 1 septembrie judecătorii se vor afla în vacanţă.

Citiți și: Argeș. Când intră elevii din nou în vacanță

În perioada vacanţei judecătoreşti la Curtea de Apel Piteşti vor fi soluţionate numai cauzele cu caracter urgent.

La secția I ședinţele de judecată vor avea loc în zilele de 16 iulie și de 6 şi 27 august. La secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal, vor fi judecate dosare pentru ordonanţe preşedinţiale, pentru suspendarea executării, pentru restituirea cauţiunii depuse, măsurile asigurătorii, cauze privind informaţiile publice, excepţiile de nelegalitate și recursurile declarate la încheierile judecătorului delegat. Şedinţele de judecată la secția a II-a vor fi organizate în zilele de 16 şi 23 iulie şi de 4 şi 6 august. La Secţia Penală şedinţele de judecată se vor desfăşura în funcţie de înregistrarea cererilor.

Citiți și: Când intră elevii în vacanța de toamnă

Persoanele interesate (părţi în cauză, apărători ori mandatari) care doresc să depună diverse acte la dosarele aflate pe rolul curţii piteştene sau să obţină copii de pe acte din dosare se pot adresa Biroului Arhivă şi Registratură de la sediul instanţei în fiecare zi de marţi, începând de pe 15 iulie, între orele 9 şi 13.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90