Donaris 930 x 122

csm

„MUTARE” LA DNA PITEȘTI. UN NOU PROCUROR

Secția de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât noi delegări la Serviciul Teritorial Pitești al DNA și, respectiv, al DIICOT.

Citiți și: Plasat sub control judiciar, adjunctul Poliţiei Mioveni a demisionat. Ce acuzaţii i se aduc

Simona Ștefania Constantinescu a fost „mutată” pentru o perioadă de 6 luni de la DIICOT Pitești la DNA Pitești, iar Antonia Diaconu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti la DIICOT Pitești.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti a doamnei Constantinescu Simona Ștefania, procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, începând din data de 17.09.2019, pentru o perioadă de 6 luni”, informează Secția pentru procurori a CSM.

Citiți și: DIICOT PITEȘTI ÎȘI ÎNTĂREȘTE ECHIPA

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti a doamnei Antonia Diaconu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru o perioadă de 6 luni, începând din data de 18.09.2019”, potrivit aceleiași surse.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441