New Profesional Consult 930 x 122

csm

„MUTARE” LA DNA PITEȘTI. UN NOU PROCUROR

Secția de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât noi delegări la Serviciul Teritorial Pitești al DNA și, respectiv, al DIICOT.

Citiți și: DNA Pitești are un nou procuror șef!

Simona Ștefania Constantinescu a fost „mutată” pentru o perioadă de 6 luni de la DIICOT Pitești la DNA Pitești, iar Antonia Diaconu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti la DIICOT Pitești.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti a doamnei Constantinescu Simona Ștefania, procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, începând din data de 17.09.2019, pentru o perioadă de 6 luni”, informează Secția pentru procurori a CSM.

Citiți și: VIDEO: CEL MAI MARE FALSIFICATOR DE BANCNOTE DIN PLASTIC A FOST PRINS. „A REUȘIT CELE MAI BUNE FALSURI DIN ISTORIA ROMÂNIEI”

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti a doamnei Antonia Diaconu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru o perioadă de 6 luni, începând din data de 18.09.2019”, potrivit aceleiași surse.

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3