Donaris 930 x 122

dna

OM DE AFACERI DIN PITEȘTI, TRIMIS ÎN JUDECATĂ DE DNA

DNA Pitești anunță trimiterea în judecată a omului de afaceri piteștean Gheorghe Alexuțan. Patronul SC Alex Com Turist Int SRL, care se află în arest preventiv, va fi judecat la Tribunalul Argeș sub acuzația de trafic de influență.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Serviciul Teritorial Piteşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului ALEXUȚAN GHEORGHE, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. (…)

Inculpatul Alexuțan Gheorghe, în perioada decembrie 2014-februarie 2015, a pretins unei persoane denunţătoare suma de 240.000 de lei, bani despre care a susţinut că erau destinaţi unui deputat, iar pentru sine a pretins o sumă neindividualizată inițial, cuantificată ulterior, pe data de 11.02.2015, prin suma de 100.000 de lei, prevalându-se de influența pe care, prin deputatul respectiv, susţinea că o are asupra persoanelor cu rol de decizie din cadrul Regiei Autonome Județene de Drumuri Argeș și Consiliului Județean Argeș, astfel încât autoritatea contractantă, respectiv autoritatea publică, să efectueze cu celeritate plata unor creanțe către firmele persoanei denunţătoare.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

În zilele de 11 februarie 2015 și 12 februarie 2015 inculpatul Alexuțan Gheorghe a primit efectiv sumele de 600 de lei, respectiv de 61.500 de lei în scopul sus menţionat.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Argeş. Procurorii au beneficiat de sprijin din partea Serviciului Român de Informații Argeş.”, anunță DNA.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3