anticorupție

POLIȚIȘTI DE LA IPJ ARGEȘ, TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ

Serviciul Județean Anticorupție Argeș al Direcției Generale Anticorupție anunță trimiterea în judecată a doi agenți de poliție din Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Argeș.

Citiți și: Un piteștean s-a dat transportator de marfă și a produs o țeapă de peste jumătate de miliard

„Ca urmare a cercetărilor efectuate de ofițerii Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Argeș, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești a finalizat urmărirea penală şi a emis rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a doi inculpați, agenți de poliție în I.P.J. Argeș, pentru luare de mită şi instigare la infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, în concurs real.

În fapt, pe data de 18.09.2016, cei doi inculpați, organe de cercetare ale Poliţiei Judiciare cu atribuţii de constatare şi sancţionare a contravenţiilor şi aviz de poliţie rutieră, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu cu autoturismul de serviciu, au identificat un bărbat conducând pe drumurile publice, pe raza comunei Bradu, județul Argeș, un autoturism cu număr provizoriu de înmatriculare fără valabilitate.

Citiți și: Contrabandă cu țigări. Cinci piteșteni au fentat statul cu 20.000 de lei

Pentru a nu-i întocmi dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, au pretins şi primit 100 de euro şi 200 de lei.

Totodată, în aceleaşi împrejurări, unul dintre inculpați i-a solicitat denunţătorului să mute autoturismul în locul de unde l-a condus iniţial, lucru pe care acesta l-a şi făcut ca urmare a instigării organului de poliție.

În cauză, ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.)-Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Argeș au desfășurat acte de urmărire penală, în baza ordonanțelor de delegare emise de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești (…)”, informează sursa citată.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441