930×122 CAPRA 5

contracte

PRIMARI ARGEŞENI, ÎN „PELERINAJ” LA DNA!

Primarii PSD ai comunelor Budeasa (Ion Ştefan) şi Sălătrucu (Nicolae Langer) au fost astăzi la DNA Piteşti pentru a da declaraţii într-un amplu dosar în care sunt cercetaţi, în total, 54 de edili argeşeni.

Citiți și: PSD Argeș și-a lansat candidații la Primăriile Tigveni și Cepari

Edilii sunt acuzaţi de abuz în serviciu, după ce au semnat o serie de contracte de consultanţă cu o firmă apropiată de deputatul PSD Mircea Drăghici. Contractele vizau elaborarea unor strategii de dezvoltare a comunelor. Ei sunt citaţi la DNA în calitate de suspecţi. Nicolae Langer a venit însoţit de avocatul Ion Tufeanu, care le-a declarat reprezentanţilor mass-media că, în opinia sa, nu s-a comis nicio infracţiune, deoarece contractele au fost atribuite direct, conform legii, având valori de sub 5.000 de euro fiecare.

În această săptămână sunt aşteptaţi la DNA peste 50 de primari din Argeş.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90