NOR CURIER 930X122

danilet

Șase! Vine Vasilică! Vasilică Danileț!

Zilele trecute, pe 1 decembrie, a împlinit 15 ani de când lucrează în magistratură. De 3 ani încoace este membru al Consiliului Superior al Magistraturii, din partea judecătorilor.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cristi Vasilică Danileț, căci despre el este vorba, a primit invitația de a veni săptămâna viitoare în Pitești. Danileț ar urma să le vorbească studenților de la Facultatea de Drept a Universității piteștene despre profesia de magistrat și despre propriile sale experiențe în meseria pe care o practică din anul 1998. Cel mai probabil, le va da studenților și amănunte referitoare la vizita pe care a făcut-o recent în Panama, acolo unde a participat la o conferință internațională având ca temă corupția.

Întâlnirea lui Cristi Vasilică Danileț cu studenții de la Facultatea de Drept a Universității Pitești ar urma să se desfășoare pe 12 decembrie, cu începere de la ora 17, în incinta fostului Centru de Calcul. (Foto: cotidianul.ro)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90